Veeley – Elektrische, opvouwbare, step

De Veeley is binnen!

Dé elektrische step voor forenzen, wereldburgers met lef en praktische toeristen.

NU OP VOORRAAD…!!!

De Veeley heeft fraaie proporties, glooiende lijnen, een verborgen vering, innovatieve stuuruitsparingen, geïntegreerde verlichting en nog zoveel andere bijzondere en unieke kenmerken. De Veeley is onder andere voorzien van een krachtige en geruisloze elektromotor van 350 Watt, ergonomische leren handgrepen en een draaischakelaar voor het regelen van de snelheid. Ook heeft deze bijzondere step een display mét cruise control, een inklapbaar zadel en stuuruiteinden, LED verlichting, anti-slip treeplank, all season banden én 2 jaar garantie!

Vanaf heden (september 2019) is de goedkeuring voor deze onwijs gave nieuwe elektrische step er en kunt u zonder zorgen er de weg mee op!

Voor meer informatie kunt u ons bellen of kom langs in de winkel!  Ook kunt u voor meer informatie de website van Veeley raadplegen: http://www.veeley.nl

Klik hier om het filmpje van de veeley te bekijken