Openingstijden Maandag Gesloten
Dinsdag 8.30-18.00 uur
Woensdag 8.30-18.00 uur
Donderdag 8.30-20.00 uur
Vrijdag 8.30-18.00 uur
Zaterdag 8.30-17.00 uur
Zondag Gesloten
Telefoonnummer 013-580 1716

Nieuwe LKW Premium fiets

Lieve mensen van Azor,

Langs deze weg wil ik jullie laten weten dat ik HEEL blij ben met mijn nieuwe AZOR-fiets! Nooit gedacht dat er een fiets kon bestaan voor dikke mensen zoals ik. Ik had de hoop al eigenlijk opgegeven om ooit nog goed en veilig te kunnen fietsen. Ik ben aan het revalideren en beweging is ontzettend belangrijk. Lopen is voor mij erg pijnlijk, dus fietsen is echt een uitkomst. Maar dan moet niet je fiets bezwijken onder je gewicht… Dankzij jullie prachtige, oerdegelijke fiets kan ik écht een start maken naar een betere gezondheid. Hij doet me denken aan een oude postfiets die ik ooit gehad heb en waar ik veel plezier aan beleefd heb. Alleen jullie fiets rijdt wel héél licht!

De levering duurde helaas iets langer dan voorspeld, en ik had gehoopt dat ik nog een rondje had kunnen fietsen met mijn hond. Jammer genoeg is de hond (hij was al een oude sok) een week voor de levering overleden. Dit verlies zal mijn geluk met de nieuwe fiets echter niet kapot maken. Zéker niet omdat jullie (en fietsspecialist Guill van de Ven) de fiets zo práchtig hebben afgeleverd, met een heleboel mooie verrassingen en tinnen extra’s.

Kortom: complimenten met dit prachtige product! Ik ga er heel goed voor zorgen en over twintig jaar zal ik nóg zeggen “dat is mijn NIEUWE fiets”…

Als musicus kan ik nu met groot gemak naar zowel naar optredens als naar repetities (alles past erop!). Jullie mogen de foto én deze tekst gebruiken naar eigen inzicht.

Met hartelijke groeten,

Herman Bril, musicus

Raamsdonksveer

PS: Binnenkort zal er een verkorte boodschap met foto op mijn Facebookpagina staan.