Voorlopig geen koopavonden als gevolg van coronamaatregelen

Beste klanten, Wij willen zolang mogelijk open blijven om u van dienst te zijn. Het is daarom nodig om extra maatregelen te nemen. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u per direct om altijd te pinnen. Is er geen mogelijkheid tot pinnen, leg dan het contante geld bij ons op de balie. Ook geven wij het wisselgeld niet in uw handen terug maar leggen het op de balie. Ook in de winkel tijdens de verkoop houden wij de afstand tot u van 1,5 meter in acht, aangegeven door het RIVM. Zijn we nog met een klant bezig wacht dan ook minimaal op 1,5 meter afstand. Heeft u verschijnselen van koorts, griep, hoesten, luchtwegproblemen of verkoudheid, dan verzoeken wij u om op een later moment nog eens terug te komen en onze winkel niet te bezoeken. Wij zullen de deurklinken, balie en pinautomaat meerdere keren per dag schoonmaken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Deze maatregelen zijn helaas echt nodig. Bedankt voor uw medewerking en begrip! Team Guill van de Ven Fietsspecialist

Cargo Trike

Nu ook de Cargo Trike te huur! Deze bakfiets is ideaal voor kinderfeestjes of toertochten met de kinderen.

Het lekkere van zo’n driewielbakfiets is dat u veel stabieler bent en nooit meer met uw voeten op de weg hoeft te staan, ze leunen namelijk gewoon op de pedalen. Het frame is van staal, maar gepoedercoat waardoor roest geen kans meer heeft. En wat te denken van de spaken: 2,6mm dik. Deze bakfiets heeft 5 versnellingen en een extra kettingslot.

Prijs: €25,- per dag of een week (7 dagen) voor €150,- 

ook hier geldt voor: 7=6

Borg: €250,-

Het bezorgen van de cargo trike in de omgeving Tilburg is €15,- per rit. Buiten de regio is bezorgen ook mogelijk, prijs in overleg.

Verder geldt onze regel: Breng de bakfiets weer terug in de staat zoals u hem meegekregen heeft.

Vergeet bij het ophalen uw legitimatie niet mee te nemen! 

Meer informatie? Neem dan contact op of kom langs in de winkel.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.