Het is weer mogelijk om op afspraak langs te komen voor een proefrit of informatie over onze fietsen. De werkplaats is open tot 17.30uur (ingang achterzijde van de winkel). Het is ook nog steeds mogelijk om fietsen, accessoires en onderdelen telefonisch of per mail te bestellen en af te halen!

Wij kunnen veel fietsen uit eigen voorraad leveren!

Bij Guill van de Ven fietsspecialist kunt u ook een elektrische bakfiets huren. 

Twijfelt u om een bakfiets aan te schaffen of wilt u er een dagje of weekend met de kinderen op uit, huur dan nu onze elektrische bakfiets van bakfiets.nl!

De kosten voor het huren van een bakfiets zijn:

per dag €50,-  of een week voor €300,-. U betaalt voor een week 6 dagen i.p.v. 7 dagen.

Mocht u besluiten een bakfiets van bakfiets.nl te kopen dan wordt het verhuurbedrag in mindering gebracht op uw aankoopbedrag (geldig tot 1 week na verhuur). 

Wanneer u niet in staat bent om de bakfiets zelf op te komen halen/terug brengen, kunnen wij de bakfiets brengen en halen. Hier kunnen transportkosten bij komen. Dit is € 25,- per rit voor in de regio Tilburg en omstreken. Buiten de regio zit de prijs rond de € 50,- per rit, dit wordt per rit bekeken.

Verder geldt onze regel dat u de bakfiets weer terugbrengt in de staat zoals u hem heeft gekregen. Ook is een geldig legitimatiebewijs verplicht en is er een borg van €250,- (graag contant mebrengen!).

Wegens de overweldigende belangstelling (we hebben er maar 1): Wees er snel bij en reserveer op tijd!

Wilt u meer weten over onze bakfietsen, klik hier.

Neem contact op of kom langs in onze winkel.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.