Voorlopig geen koopavonden als gevolg van coronamaatregelen

Beste klanten, Wij willen zolang mogelijk open blijven om u van dienst te zijn. Het is daarom nodig om extra maatregelen te nemen. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u per direct om altijd te pinnen. Is er geen mogelijkheid tot pinnen, leg dan het contante geld bij ons op de balie. Ook geven wij het wisselgeld niet in uw handen terug maar leggen het op de balie. Ook in de winkel tijdens de verkoop houden wij de afstand tot u van 1,5 meter in acht, aangegeven door het RIVM. Zijn we nog met een klant bezig wacht dan ook minimaal op 1,5 meter afstand. Heeft u verschijnselen van koorts, griep, hoesten, luchtwegproblemen of verkoudheid, dan verzoeken wij u om op een later moment nog eens terug te komen en onze winkel niet te bezoeken. Wij zullen de deurklinken, balie en pinautomaat meerdere keren per dag schoonmaken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Deze maatregelen zijn helaas echt nodig. Bedankt voor uw medewerking en begrip! Team Guill van de Ven Fietsspecialist

Merida Mountainbikes Matts 6 20-V Rood

 

Lekker crossen? Dat kan met deze stoere Merida 6.20 mountainbike. Gemaakt voor iedereen die deze mountainbike wil gebruiken voor makkelijke rides in de omgeving. Deze MTB heeft 27.5″ wielen, 24 versnellingen en is voorzien van veel Shimano onderdelen. De verende voorvork is prettig, deze zorgt voor voldoende comfort. De V-brakes remmen krachtig en zorgen dat u snel weer stil staat. In totaal hebben wij 3 Merida mountainbikes te huur en zijn deze leverbaar in verschillende maten.

VOORWAARDE : De mountainbike moet schoongemaakt worden vóórdat u deze terug brengt. GEEN HOGEDRUKSPUIT gebruiken voor het schoonmaken!!!!

De kosten voor het huren van een mountainbike is €25,- per dag of €150,- voor een week (7 dagen). Zowel bij het huren per dag als bij het huren van een week is deze prijs exclusief €10.00 borg voor het schoonmaken van de fiets. Deze krijgt u uiteraard terug als u de mountainbike ook echt schoon heeft terug gebracht.

Wanneer u bij het huren van een mountainbike ook een helm erbij wilt huren, kost dit €5,- extra.

Het bezorgen van één of meerdere mountainbikes in de omgeving Tilburg is mogelijk voor €15,- per rit. Bezorgen buiten de regio is ook mogelijk, prijs in overleg.

Meer informatie? Neem contact op of bel naar 013-580 17 16. Natuurlijk mag u ook altijd langs komen in onze winkel.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.