ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Moutainbike huren in Tilburg

Lekker crossen in de omgeving van Tilburg? Huur voor één dag of een hele week een mountainbike bij Guill van de Ven. Onze stoere Merida Big Nine 200 mountainbikes zijn perfect voor makkelijke rides in de omgeving van Tilburg.

 

Mountainbike verhuur Tilburg

Geniet van de prachtige omgeving van Tilburg en Brabant met een gehuurde mountainbike van Guill van de Ven. Wij hebben in totaal 5 Merida mountainbikes welke je kunt huren met je vrienden of familie.

Wij verhuren de mountainbikes voor €25,- per dagdeel (8.30-12.30u of 13.00-17.00u). Een hele dag huren kan al voor €40,-.

Bij beschikbaarheid kunt u deze mountainbikes ook langer (bijv een week) huren. Bij een week huur betaalt u 6 ipv 7 dagen (€240,- ipv €280,-), u krijgt 1 dag van ons gratis!!

Zowel bij het huren per dag als bij het huren van een week is deze prijs exclusief €10,- borg per mountainbike (graag contant meenemen!) voor het schoonmaken van de fiets. Deze krijgt u uiteraard terug als u de mountainbike ook echt schoon heeft terug gebracht.

Bij het huren van uw mountainbike geldt het volgende:

  • De mountainbike moet schoongemaakt worden vóórdat u deze terug brengt. GEEN HOGEDRUKSPUIT gebruiken voor het schoonmaken!
  • Wanneer u bij het huren van een mountainbike ook een helm erbij wilt huren, kost dit €5,- extra.

Merida Big Nine mountainbike

Natuurlijk sturen we u niet op pad met zomaar een mountainbike. Bij Guill van de Ven krijgt u een Merida Big Nine mee waarmee u met voldoende comfort uw MTB ronde kunt rijden. De Merida mountainbike heeft 29” wielen, beschikt over 1x10 versnellingen en is voorzien van veel Shimano onderdelen. Dankzij de verende voorvork is het rijden prettig en heeft u voldoende comfort. De krachtige hydraulische schijfremmen zorgen dat u snel weer stil staat. In totaal hebben wij 5 Merida mountainbikes te huur en zijn deze leverbaar in verschillende maten, geef daarom uw lengte door bij de reservering.

Is de verhuur u goed bevallen en wilt u graag een eigen mountainbike aanschaffen, kijk hier welke mountainbikes en andere sportieve fietsen Merida in het assortiment heeft.

Bent u toch opzoek naar een ander soort fiets om te huren? Bekijk hier welke fietsen wij nog meer verhuren.

Het bezorgen van één of meerdere mountainbikes in de omgeving Tilburg is mogelijk voor €15,- per rit. Bezorgen buiten de regio is ook mogelijk, prijs in overleg.

Meer informatie? Neem contact op of bel naar 013-580 17 16. Natuurlijk mag u ook altijd langs komen in onze winkel.

De mountainbike specialist in Tilburg

Bij Guill van de Ven verkopen we vele mtb’s van verschillende top merken! Kom langs in de winkel en bekijk alle mountainbikes in ons assortiment. Uiteraard kunt u deze uitproberen tijdens een proefrit.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.