Vanwege de aangescherpte maatregelen ivm Covid19 is de winkel tot 9 februari 2021 gesloten. De werkplaats is open tot 16.30uur (ingang achterzijde van de winkel).

Merida Mountainbikes Matts 6 20-V Rood

 

Lekker crossen? Dat kan met deze stoere Merida 6.20 mountainbike. Gemaakt voor iedereen die deze mountainbike wil gebruiken voor makkelijke rides in de omgeving. Deze MTB heeft 27.5″ wielen, 24 versnellingen en is voorzien van veel Shimano onderdelen. De verende voorvork is prettig, deze zorgt voor voldoende comfort. De V-brakes remmen krachtig en zorgen dat u snel weer stil staat. In totaal hebben wij 3 Merida mountainbikes te huur en zijn deze leverbaar in verschillende maten.

VOORWAARDE : De mountainbike moet schoongemaakt worden vóórdat u deze terug brengt. GEEN HOGEDRUKSPUIT gebruiken voor het schoonmaken!!!!

Kosten

De kosten voor het huren van een mountainbike is €25,- per dag of €150,- voor een week (7 dagen huren= 6 dagen betalen). Zowel bij het huren per dag als bij het huren van een week is deze prijs exclusief €10,- borg voor het schoonmaken van de fiets. Deze krijgt u uiteraard terug als u de mountainbike ook echt schoon heeft terug gebracht.

Wanneer u bij het huren van een mountainbike ook een helm erbij wilt huren, kost dit €5,- extra.

Het bezorgen van één of meerdere mountainbikes in de omgeving Tilburg is mogelijk voor €15,- per rit. Bezorgen buiten de regio is ook mogelijk, prijs in overleg.

Meer informatie? Neem contact op of bel naar 013-580 17 16. Natuurlijk mag u ook altijd langs komen in onze winkel.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.