ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Ouder- kind tandem (Onderwaterfiets)

Onderwaterfiets huren Tilburg

De ouder-kind tandem, ook wel onderwaterfiets genoemd, is de ideale en gezellige huurtandem voor mensen met kinderen van ca. 4 t/m 8 jaar. Het kind zit voorop en kan heerlijk van het uitzicht genieten, terwijl de ouder achter stuurt en het overzicht heeft. Daarnaast kan het kind meetrappen (dat levert extra aandrijfkracht), maar ook even uitrusten terwijl de ouder doortrapt.

 

Voordelen onderwaterfiets

Deze onderwaterfiets is zeer geschikt om je kind te leren fietsen. Zonder stress voor de ouder, want die houdt de controle. Een anders bijkomend voordeel van de onderwaterfiets is dat het ook mogelijk is om een kind achterop mee te nemen.

 

Huurprijs onderwaterfiets

Het huren van een onderwaterfiets kost €25,- per dag of €150,- per week. Wees er snel bij: Wij hebben 1 ouder-kind tandem voor de verhuur.  

Wilt je de onderwaterfiets thuis of op locatie laten bezorgen? Stuur dan een mail naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel naar 013-580 17 16.

Meer informatie nodig? Neem dat contact met ons op. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom om langs te komen in onze winkel aan de Nieuwlandstraat in Tilburg. Een onderwaterfiets huren in omgeving Tilburg begint bij Fietsspecialist Guill van de Ven!

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.