Het is weer mogelijk om op afspraak langs te komen voor een proefrit of informatie over onze fietsen. De werkplaats is open tot 17.30uur (ingang achterzijde van de winkel). Het is ook nog steeds mogelijk om fietsen, accessoires en onderdelen telefonisch of per mail te bestellen en af te halen!

Wij kunnen veel fietsen uit eigen voorraad leveren!

Ouder- kind tandem (Onderwaterfiets)

De ouder-kind tandem ook wel Onderwaterfiets genoemd; is de ideale en gezellige huurtandem voor mensen met kinderen van ca. 4 t/m 8 jaar. Het kind zit voorop en kan heerlijk van het uitzicht genieten, terwijl de ouder achter stuurt en het overzicht heeft. Het kind kan meetrappen (dat levert extra aandrijfkracht), maar kan ook even uitrusten terwijl de ouder doortrapt, wat een beleving!

Tevens is het ook mogelijk om een kind achterop mee te nemen.

Ook in de stad is deze Onderwaterfiets ideaal; spelenderwijs leert een kind op een veilige manier door het drukke verkeer fietsen. Zonder stress voor de ouder, want die houdt de controle.

 

De ouder-kind tandem is bij Guill van de Ven te huur voor €25,- per dag of €150,- per week (7 dagen). Wij hebben 1 ouder-kind tandem voor de verhuur.  

Wilt u de ouder-kind tandem laten bezorgen bij u thuis? Dat kan! In de omgeving Tilburg vragen wij hier €15,- per rit voor. Bezorgen buiten de regio, prijs in overleg.

Meer informatie? Neem contact op door een mail te sturen of bel naar 013-580 17 16.

 

Natuurlijk mag u ook langs komen in de winkel!

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.