ACTIE!! Nu bij aanschaf van een uit voorraad leverbare elektrische Bimas fiets een jaar lang ALL RISK-verzekering (incl. pech-onderweg-hulp) GRATIS!!

Tandem huren voor €25,- per dag

Tandem huren Tilburg | Guill van de Ven Fietsspecialist

Tandem huren Tilburg

Wil je met zijn tweeën een mooie fietstocht maken in omgeving Tilburg? Of ben je op zoek naar een leuke teambuilding activiteit? Huur dan een tandem bij Guill van de Ven! Het is de ideale manier om op je gemak kennis te maken met het fietsen op een tandem. Wij hebben vijf prachtige huurexemplaren klaarstaan. Plezier gegarandeerd!

Huurprijs tandem

Het huren van een tandem kost €25,- per dag. Een week huren behoort eveneens tot de mogelijkheden. De kosten daarvoor bedragen €150,- per week: is dat geval krijg je €25,- korting. Wil je een tandem thuis of op locatie laten bezorgen, dan rekenen wij binnen regio Tilburg een bezorgbedrag van €15,-.

Wil je een tandem buiten regio Tilburg laten bezorgen? Stuur dan een e-mail naar dumont@guillvandevenfietsen.nl of bel naar 013-580 17 16.
Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om langs te komen in onze winkel aan de Nieuwlandstraat in Tilburg. Een tandem huren in omgeving Tilburg begint bij Fietsspecialist Guill van de Ven!

Wil je toch liever een andere fiets huren? Bekijk hier alle fietsen die wij nog meer verhuren.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.