Het is weer mogelijk om op afspraak langs te komen voor een proefrit of informatie over onze fietsen. De werkplaats is open tot 17.30uur (ingang achterzijde van de winkel). Het is ook nog steeds mogelijk om fietsen, accessoires en onderdelen telefonisch of per mail te bestellen en af te halen!

Wij kunnen veel fietsen uit eigen voorraad leveren!

(Trouw) bakfiets huren

Trouwbakfiets

Ook kunt u bij Guill. van de Ven een hele mooie bakfiets maat L huren, mét een zacht kussentje om op te zitten, voor bijvoorbeeld uw bruiloft, een feest of andere ludieke aangelegenheden. Bekijk hier de foto’s van de bakfiets tijdens een bruiloft in Geertruidenberg.

De kosten voor het huren van een bakfiets zijn voor een dag €150,-  en voor een week €750,-. 

Wanneer u niet in staat bent om de bakfiets zelf op te komen halen/terug brengen, kunnen wij de bakfiets brengen en halen. Hier kunnen transportkosten bij komen. Dit is € 25,- per rit voor in de regio Tilburg en omstreken. Buiten de regio zit de prijs rond de € 50,- per rit, dit wordt per rit bekeken.

Verder geldt onze regel dat u de bakfiets weer terugbrengt in de staat zoals u hem heeft gekregen. Ook is een geldig legitimatiebewijs verplicht en is er een borg van €250,-.

Wegens de overweldigende belangstelling: Wees er snel bij en reserveer op tijd!

Neem contact op of kom langs in onze winkel.

 

 

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.