Voorlopig geen koopavonden als gevolg van coronamaatregelen

Beste klanten, Wij willen zolang mogelijk open blijven om u van dienst te zijn. Het is daarom nodig om extra maatregelen te nemen. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u per direct om altijd te pinnen. Is er geen mogelijkheid tot pinnen, leg dan het contante geld bij ons op de balie. Ook geven wij het wisselgeld niet in uw handen terug maar leggen het op de balie. Ook in de winkel tijdens de verkoop houden wij de afstand tot u van 1,5 meter in acht, aangegeven door het RIVM. Zijn we nog met een klant bezig wacht dan ook minimaal op 1,5 meter afstand. Heeft u verschijnselen van koorts, griep, hoesten, luchtwegproblemen of verkoudheid, dan verzoeken wij u om op een later moment nog eens terug te komen en onze winkel niet te bezoeken. Wij zullen de deurklinken, balie en pinautomaat meerdere keren per dag schoonmaken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Deze maatregelen zijn helaas echt nodig. Bedankt voor uw medewerking en begrip! Team Guill van de Ven Fietsspecialist

(Trouw) bakfiets huren

Trouwbakfiets

Ook kunt u bij Guill. van de Ven een hele mooie bakfiets maat L huren, mét een zacht kussentje om op te zitten, voor bijvoorbeeld uw bruiloft, een feest of andere ludieke aangelegenheden. Bekijk hier de foto’s van de bakfiets tijdens een bruiloft in Geertruidenberg.

De kosten voor het huren van een bakfiets zijn voor een dag €100,-  en voor een week €600,-. U betaalt voor een week 6 dagen i.p.v. 7 dagen.

Wanneer u niet in staat bent om de bakfiets zelf op te komen halen/terug brengen, kunnen wij de bakfiets brengen en halen. Hier kunnen transportkosten bij komen. Dit is € 25,- per rit voor in de regio Tilburg en omstreken. Buiten de regio zit de prijs rond de € 50,- per rit, dit wordt per rit bekeken.

Verder geldt onze regel dat u de bakfiets weer terugbrengt in de staat zoals u hem heeft gekregen. Ook is een geldig legitimatiebewijs verplicht en is er een borg van €250,-.

Wegens de overweldigende belangstelling: Wees er snel bij en reserveer op tijd!

Neem contact op of kom langs in onze winkel.

 

 

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.